PHM - PERSONAL HEALTH MODEL

 PHM je inovativni dijagnostičko-trenažni patent iz područja sporta, fitnesa i kineziterapije u Evropi. 2018. organizujemo u prvi put Beogradu jedinstvenu edukaciju i certificiranje kondicijskih trenera, fitness trenera, kineziterapeuta i fizioterapeuta.

Ovaj patent je oslonjen na naučni background i iskustva svetski priznatih eksperata iz područja dijagnostike, treninga i kineziterapije.
Nakon višegodišnjeg proučavanja i primenjivanja dijagnostičkih baterija koje analiziraju motoričke obrasce čovekovog biotičkog motoričkog znanja, motoričke kontrole, sinhronizacije i efikasnosti lokomocije, PHM je napravio hrabar iskorak i multidisciplinarnim pristupom unaprijedio i izgradio autentični moderni patent – način dijagnostikovanja i korigovanja funkcionalnosti čovekovog izvornog pokreta.

Instruktor je inovator i vlasnik PHM patenta dr.sc. Asim Bradić, sveučilišni profesor u Zagrebu. Licencirani je NSCA predavač za područje funkcionalnog treninga i rehabilitacije.

PHM patent dokazani metodički sistem u sportu (korisnici Hrvatska fudbalska reprezentacija, Slovenačka teniserka Polona Hercog, Mirza Teletović, NBA i mnogi drugi), u fitnesu na preko 1000 klijenata i sekundarnoj rehabilitaciji na preko 200 pacijenata u Hrvatskoj i Švedskoj.

U prvoj fazi edukacije se obučavate dijagnostikovati motoričke i neurološke deficite pomoću PHM pametne ploče, u drugoj proverenim “filter” tehnikama otklanjate sve uzroku čovjekove nefunkcionalnosti, a kroz treću fazu dobivate konkretne informacije za ispravno provođenje personaliziranog “Performance” treninga. Svaka faza se realizuje kroz 20 sati aktivne mentorship radionice podržane primerima, demonstracijom, statističko-naučnim dokazima iz prakse i prezentacijama. Polaznici dobivaju, za svaku od faza, po jedan priručnik usklađen sa silabusom edukacije.

PHM Certificat je priznat na evropskom i svetskom tržištu jer je priznat od dve najveće američke organizacije (NSCA- National Strength and Conditioning Association i Perform Better).
Kompletiranjem sve tri faze edukacije pristupnici dobijaju certifikat i titulu Reset&Perform specijaliste.
PHM specijalist je obučen da radi u području sporta, fitnesa i rehabilitacije.
https://personalhealthmodel.com/edukacija

Datum: 

PHM 1 - 22.-23. 6.2019. 

Cena svake faze edukacije je po 550 e, za uplate rane rezervacije i prijave do 15.6. cena je po 500 e. 
Za fizioterapeute su predviđene 2. faze , za fitness instruktore i kondicione trenere 3 faze.

Prijave kod organizatora i zastupnika za Srbiju:
Jovan Rogic 0642862000 sms,viber,whatsapp,mob
email: osteas.rs@gmail.com
Broj polaznika je ograničen